Morshuis Lente Fair

Zondag 29 maart Morshuis Lente Fair 2015. Veel brocante, demonstratie, hobbyisten, ruim 80 deelnemers. Een Horecaplein met veel proeverijen, rondkuieren, genieten, wandelen en nog veel meer. Van 11:00 uur tot 17:00 uur. Entree €2.50 hiervoor krijgt iedere bezoekers een kopje koffie. Parkeren €1,00 voor de kas van de Stedeker Daansers . Vanaf bewaakte parkeerplaats kan een fantastische wandeling gemaakt worden door de bossen van Nijenhuis en Weldam.
Open de link »

Facebook pagina

De laatste nieuwtjes van B&B Boerenbed ‘t Morshuis
Open de link »

Hof van Twente Herfstfietsvierdaagse

De “Hof van Twente Herfstfiets4daagse” is een jaarlijks terugkerend evenement; de organisatie ligt bij de Stichting Hof van Twente Herfstfietsvierdaagse. In 2013 wordt deze voor de 20e keer georganiseerd. De Hof van Twente Fietsvierdaagse vind plaats van maandag 21 oktober tot en met donderdag 24 oktober.
Open de link »

video zes kastelen route

een fiets- wandel-route
Open de link »

diepenheim.startpagina.nl

Alles over stedeke Diepenheim
Open de link »

Twentse Hoftuin

De Twentse Hoftuin is een naar eigen idee ontworpen en aangelegde tuin op ca. 1 ha. grond rondom een in 1980 verbouwde boerderij. In de loop der jaren is op het erf een tuin gerealiseerd met gazons, borders, een natuurlijke vijver met sloot en kikkerpoel, twee groentetuinen, een boomgaard en een tuinkas. Via de wandelpaden door en rondom de tuin en de zitjes die op verschillende plekken zijn gecreëerd kunt u genieten van de rust en de ruimte in de tuin en de omliggende omgeving.
Open de link »

Pitch & Putt Twente

Pitch&Putt Twente (gemeente Hof van Twente) is een spannende 18 holes baan, gelegen in een mooie landelijke omgeving. De baan is geïntegreerd in het bestaande Twentse hoevenlandschap met houtwallen en poelen. Het sfeervolle clubhuis bevindt zich in de “schöppe” (Twentse boerenschuur) behorend tot de voormalige boerderij.
Open de link »

Oranjemuseum Diepenheim

Oranjemuseum Nieuwe Haghuis Diepenheim …Genieten op z’n Twents in een koninklijke ambiance…
Open de link »

Share